Tornem-hi amb la Bressola!

"1,2,3 pica Bressola!" és el nou projecte musical impulsat pels Amics de la Bressola i que ha tornat a tenir com a motor un CD, amb la direcció artística de Marc Serrats. Barcelona, Girona, Perpinyà són les ciutats de la gira de concerts.

CREA'T i els Amics de la Bressola hem tornat a treballar junts en un nou projecte musical. En aquesta ocasió el punt de partida va ser la recerca de finançament a través de crowfounding (Verkami) per poder aconseguir els recusos econòmics inicials per encetar la producció d'un nou CD. Després hi ha hagut diverses propostes: des des la producció d'un concert de presentació al desenvolupament d'una aplicació (app) per poder difondre els nous continguts a plataformes de mòbil (Android/IOS)

Ha estat mig any intens de tasques creuades i molt diverses. El nou CD ja és una realitat, gràcies a la bona feina i la capacitat creativa de Marc Serrats i la bona col·laboració de músics i cantants i l'equip docent i nins i nines de la Bressola. L'acollida del nou projecte ha estat magnífica.

CREA'T també s'ha fet càrrec de la campanya de comunicació de la presentació del CD i amb Andromines de TV s'han fet els dos videoclips promocionals, amb Anna Roig -enregistrada als Estudis Paella- i amb els i les mestres de a Bressola -cantant al col·legi d'El Soler-

 Tot aquest nou projecte ha anat coampanyat d'una reorganització i publicació de nous continguts al web Espai Bressola. Per facilitar l'accés 'ha desenvolupat l'aplicació per smartphone que dona accés atant als nous continguts com als dels projectes anteriors.