Qui som?

CR3A’T es defineix i s'estructura, l'any 2006, com un projecte en l'àmbit de la comunicació i les tecnològies de la informació (IT) . S'hi sumen diferents trajectòries professionals i experiències tant en el sector privat com el públic que aporten un un valor i compromís a la visió estratègica dels projectes que es porten a terme.

És una marca de la casa que CR3A’T es compromet amb les seves solucions i acompanya els seus clients assessorant-los i participant en l’execució de cada fase del projecte.

La xarxa CR3A’T -empreses, persones, idees i connectors- ens permet ser flexibles, imaginatius i disruptius per respondre amb rapidesa i de la forma més eficient als nostres clients. La nostra flexibilitat de treball queda demostrada per la disponibilitat dels nostres equips a adaptar-se a les demandes de cada projecte.

La seu física de CR3A’T ha anat evolucionant durant aquests anys, des del primer espai de treball al Citilab de Cornellà a l'actual doble seu arenyenca, distribuida entre Arenys de Munt i el Port d'Arenys.

Contacta'ns

Carrer d'Anselm Clavé, 24
Arenys de Mar - 08350
Telèfon 93 795 8596