Recuperem Els Llibres del Setciències

Hem participat a la recuperació de l'editorial Els Libres del Setciències, creada a Arenys de Mar des de la llibreria del mateix nom i que havia aturat la seva activitat fa uns anys. El llibre "Ni l'apuntador" de Pep Quintana ha estat el primer títol.

CREA'T ha participat a la definició del projecte de recuperació de l'editorial Els LLibres del Setciències, creada a Arenys de Mar des de la llibreria del mateix nom i que havia aturat la seva activitat fa uns anys. El llibre "Ni l'apuntador" de Pep Quintana ha  estat el primer títol d'aquesta nova etapa on el projecte també planteja obrir els seus horitzona més enllà de l'àmbit arenyenc.

L'arrencada de l'editorial també ha anat acompanyada de la renovació completa de l'antic web de la llibreria, que ara s'ha orientat sobretot cap a l'activitat editorial. El nou web també inclou una botiga i un sistema de compra i pagament electronic.

També s'ha creat una campanya de comunicació, vinculada a l'aparició del nou projecte, amb presència a les xarxes socials.

Notícies relacionades: 

Ja està la venda 'Ni l'apuntador', de Pep Quintana

Els llibres dels Setciències tornen a publicar després d'uns anys d'innactivitat

Presentació de Ni l'apuntador a Arenys de Mar (fotografies)