Pep Quintana escriu "Des del balcó de casa"

Des de la quotidianitat i el relat dels fets, molt sovint, més simples en Pep Quintana torna amb 39 contes que aquesta vegada ell mateix enmarca sota el títol "Des del balcó de casa". L'edició té el pròleg de l'escriptor i periodista Agustí Pons que intenta situar la varietat de temes i  continguts que s'hi tracten: "en aquests contes de Pep Quintana hi ha autobiografia, crònica, relat, ficcions minimalistes, petites històries d’Arenys-Sinera, situacions quotidianes que acaben esdevenint narracions fantàstiques, retrats de tradicions i faules la millor moralitat de les quals és el seu bon humor".

Jordi Vintró, poeta, que ha participat a les presentacions del llibre ha destacat la característica d'auca del volum. Un bon símil per la varietat de paisatges, personatges i ambients que recullen el conjunt de relats però sobretot per l'element gràfic que aporten les il·lustracions de Jordi Darder. En Pep Quintana ha tornat a recorrer al seu entorn proper vinculat a l'arquitectura i és també un arquitecte amb bones habilitats i experiència pel dibuix qui il·lustra els 39 contes. La portada és un retrat ben especial que ha fet pel llibre l'escenògraf i director de cinema Lluís Danés.

La presentació del llibre s'ha fet simultàniament -només amb quatre dies de diferència- a la biblioteca d'Arenys de Mar i a l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Barcelona. A les dues presentacions va haver-hi una gran assistència de públic.

L'objectiu comercial de CREA'T edicions es que esdevingui un bon obsequi per aquestes dates de Nadal. 

Podeu comprar el llibre directament AQUÍ 
(el llibre té un preu de 15 euros i la compra per Internet inclou la tramesa gratuïta)