Llibreria en línia

Llibreria setciències

El projecte de reactivar l'editorial Els Llibres del Setciències ha anat acompanyat de la renovació del web i de posar en marxa la botiga a la xarxa amb sistema de compra i pagament electrònic. Crea't edicions també hi ofereix els seus títols.

La llibreria el Setciències va obrir les seves portes l'any 1981 al carrer Ample d'Arenys de Mar. El 1996, quinze anys després, va fer una important remodelació en un local próxim. Aquella reforma va anar acompanyada de diverses innovacions tecnològiques, per exemple oferir un espai públic d'accés a Internet, que aleshores no era ni habitual, ni fàcil. El 1997 es va posar en marxa e projecte editorial, vincilat a la llibreria, i també es va crear un primer web amb especial atenció als seus títols i les col·leccions locals i autors arenyencs.

Arran del projecte de reactivació de l'editorial Els Llibres del Setciències s'ha fet un nou projecte de web que l'acompanyi en les tasques de difusió i comunicació. El nou web incorpora un sistema de compra i una pasarel·la de pagament.