ICV 2.0

Iniciativa per Catalunya Verds ha presentat el seu nou web, que incorpora noves eines de comunicació digital per afavorir la participació política

El nou web d'ICV, que s'ha presentat públicament aquest dilluns, no només representa una renovació gràfica del site, sinó també una completa redefinició de la seva arquitectura. El web incorpora noves funcionalitats que han d'ajudar a organitzar el treball intern i la comunicació externa del partit. CR3A'T ha estat treballant des de fa un any en aquest projecte que ha de repercutir en la millora de la comunicació d'ICV, a través d’Internet, tant l’àmbit intern com en la projecció externa. La presentació del nou web s'ha fet just abans de la 9a Assemblea del partit ecosocialista per poder contribuir a les tasques de comunicació i treball interns que es produirà aquestes setmanes i durant la celebració de la mateixa conferència nacional.

El nou web s'ha dissenyat per donar un paper protagonista i destacat als usuaris i usuàries i integra la filosofia del treball en xarxa (web 2.0, Youtube, Facebook). També compta amb nous continguts multimèdia com la galeria de vídeos, imatges i àudio. Així com una estructura de continguts més fàcil i usable. El web és molt complert i dóna presència a totes les localitats, territoris i àmbits sectorials d'ICV que, alhora, podran compartir documents, notícies, actes d'agenda, articles, fer comentaris, recomanar continguts entre tots els espais del web.