EspaiBressola al mòbil

CREA'T ha desenvolupat una app (Android/IOS) per poder escoltar les cançons dels projectes de la Bressola i veure els seus continguts.

1,2,3...pica Bressola! també es pot escoltar d'arreu a través del mòbil. CREA'T ha desenviolupat  una app per poder escoltar les cançons i també dona accés als continguts dels anteriors projectes musicals impulsats pels Amics de la Bressola.

L'aplicació s'ha desenvolupat per les plataformes Android i IOS d'Apple i permet accedir des del mòbil a tots els contingutssegons els diferents projectes: Musiquetes per la Bressola, +Cançonetes per la Bressola, Contes de la Bressola i, el darrer, 1,2,3...pica Bressola!

L'aplicació és de pagament, a ambdues plataformes, a un preu de0.80 euros. Els fons recollits són per finançar els projectes de la Bressola. Per utilitzar l'aplicació i poder escoltar les cançons cal tenir connexió a Internet, sigui amb 3G o amb WI-FI.

Les cançons d'1,2,3...pica Bressola! s'han il·lustrat amb imatges cedides per una vintena d'instagramers (usuaris i usuàries d'Instagram). D'aquesta manera, es vol que l'aplicació permeti, a nens i nenes que encara no saben llegir, puguin arribar a navegar per les cançons que volen escoltar.  

Al GooglePlay o a l'Appstore només cal posar la paraula "bressola" o "espaibressola" i accedir a la descarrega de l'aplicació.

- Pàgina de presentació a GooglePlay

- Enllaç directe a l'Appstore (us arrencarà l'Itunes)

Atenció al qui accediu a GooglePlay no us deixeu confondre per l'oferta d'un CD "Cançonetes per la Bressola" o "Cançonetes de la Bressola" cantat per Abril e Irene. Aquest CD no té cap vinculació als projectes impulsats pels Amics de la Bressola i intenta aprofitar-ne la imatge i el prestigi.