Danés chocolats & xocolata

Danés chocolats & xocolata és la bomboneria d’alta qualitat on line dirigida per Dolors Danés, filla del mestre pastisser i artesà Joan Danés d’Arenys de Mar, del qual ha heretat el gust per la qualitat i l’art en la nostra dolça gastronomia i, especialment, en el món de la xocolata.

CREA'T hem desenvolupat el web que esdevé un aparador molt llaminer i una plataforma de venda i distribució online de tota la producció. El web inclou les eines per exposar els productes i també per comprar-los a través de pagament electrònic. La distribució té diversos mecanismes que ermeten garantir entregues en menys de 24 hores a qualsevol punt d'Espanya i, pràcticament, entrega immediata a la rodalia d'Arenys de Mar.

Diu Dolors Danés:

DANES chocolats & xocolata elaborem i seleccionem amb passió delicioses xocolates i bombons de màxima qualitat utilitzant ingredients naturals i frescos que es treballen artesanalment. Així només, us podem oferir una varietat de bombons clàssics alguns i atrevits altres i, sempre, de sabors i textures excepcionals. Treballem pels amants de la xocolata perquè puguin omplir els seus sentits amb els cacaus d’origen que presentem, amb les textures cremoses dels trufats i de les ganaches, amb els sabors clàssics dels pralinés o giandujes o amb els actuals sabors contrastats. Gust, olfacte i tacte, però també volem emocionar la vista, per això cuidem delicadament la presentació de les nostres xocolates perquè abans de degustar ja gaudiu amb els productes que teniu a les mans.

A la nostra bomboneria on-line trobareu una àmplia gamma de capses de bombons de màxima qualitat i també podreu triar d’entre les delicadeses que us oferim, com si fossin les perles de la confiteria de xocolata que combinen fruits secs o confitats amb les millors cobertures de xocolata. En poques paraules us ho volem fer molt bo i molt fàcil i per tot això, us oferim diferents col·leccions per a diferents moments, algunes de les quals les trobareu tot l’any, com les línies Bombó Regal, Ballotin Bombon Natura, Gourmet Amarus i Gourmet Trufes, d’altres seran periòdiques en funció dels productes de temporada o de diades i celebracions assenyalades. També treballem per aquelles persones que volen fer arribar un missatge, un agraïment, una bona noticia o, senzillament, unes felicitats!. Nosaltres us podem fer arribar un petit detall de màxima qualitat amb una nota escrita a mà a la porta que vulgueu i sorprendre, així, a aquells que estimeu, que voleu agrair...