Creem CREA'T edicions

Posem en marxa un nou projecte enmarcat en les accions pròpies de producció cultural. Ben aviat disposarem d'un segell editorial propi que neix amb el nom de CREA'T edicions.

Arran de la implicació en la recuperació de l'editorial Els Llibres del Setciències i la publicació del llibre "Ni l'apuntador", de Pep Quintana, ens havien arribat diverses demandes editorials que no aconseguiem canalitzar. Una fórmula per fer possible que arribin a bon fi aquestes propostes que considerem molt interessants ha estat la decissió de la creació d'un nou segell editorial que pugui abastar nous espais i objectius de producció editorial.

Entre els nous projectes, n'hi ha de propis, alguns que ja fa anys que tenim en cartera, i d'altres de nous temes, com serà el cas d'un treball sobre les xarxes socials i el moviment sociranista que ha escrit Saül Gordillo.

CREA'T ja té experiència en l'àmbit de la producció editorial i també en la músical atès que ha participat directament la producció dels tres projectes musicals dels Amics de la Bressola: Musiquetes per la Bressola (2007), Bressola de Nadal (2010) i 1,2,3...pica Bressola (2012).