Cerdanyola Oberta per l'ocupació i la innovació

CREA'T està treballant en el projecte Cerdanyola Oberta desde de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès. Es tracta de desenvolupar una plataforma orientada a la promoció de l'ocupació i la cooperacio empresarial.

El projecte és impulsat des del Servei Municipal de Promoció de l’Ocupació de l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i s'inclou en el marc d'un finançament FEDER (2007-2013). Cerdanyola Oberta s'estructurarà com una plataforma digital que oferirà serveis i continguts interactius d’alt valor afegit als diferents agents econòmics del municipii, fomentant la cooperació empresarial i la projecció global de les entitats i empreses locals.

El projecte inclou diverses fases de treball, des d'una consultoria de processos prèvia del Servei Municipal de Promoció de l’Ocupacióal desenvolupament d'una plataforma tecnològica que faciliti el treball del servei i que permeti implementar tot un sistema de cooperació entre els diversos actors econòmics de Cerdanyola. També es preveu tot un treball de generació de continguts especialitzats i de dinamització dels diversos actors implicats en el projecte.

El projecte té una fase molt intesiva de desenvolupament en el primer semestre de 2011 i una segona fase més orinetada a la dinamizació i la comunicació fins a finals d'any.