Booking ABBC

Apartments Boutique Barcelona Centre disposa d'un nou i complet sistema de reserves i pagament de l'estada dels apartaments que gestiona la companyia al centre de Barcelona. També s'ha creat un sistema per vendre ofertes complementàries i servei

El web que hem desenvolupat per ABBC inclou un complet sistema de reserves i pagament de l'estada dels apartaments que gestiona la companyia al centre de Barcelona. També incorpora un sistema que permet crear tot un seguit d'ofertes complementàries i serveis i la seva reserva, pagament pels clients i gestió pels administradors.

El concepte "boutique" s'orienta a uns clients que trien Barcelona pel s'hooping, com element destacat, entre d'altres raons de l'estada a la ciutat. Per aquest motiu té una importància especial l'oferta de serveis complementaris per fer l'estada més agradable i plena d'experiències.

El projecte ha tingut un acurat treball de disseny i també una fase de comunicació orientada a la generació de continguts com a la promoció a través de les xarxes socials de tots els nous continguts.